Etusivu


The English Centre ja VR-konserni solmivat käännöspalvelusopimuksen

Lingsoft-yritysryhmään kuuluva The English Centre Helsinki Oy on solminut käännöspalvelusopimuksen VR-konsernin kanssa ruotsin, englannin sekä muiden kielten (lukuun ottamatta venäjää) toimittamisesta VR-konserniin kuuluvien yritysten tarpeisiin. Sopimus astui voimaan 1.12.2012. Käännöspalvelusopimuksen solmimisen yhteydessä kaksi VR-konsernin kääntäjää siirtyi The English Centren palvelukseen.

”Olemme hyvin tyytyväisiä alkaneesta yhteistyöstä. VR-konsernin kääntäjät täydentävät hienosti The English Centren ja Lingsoftin käännöstiimiä. He tuovat yritykseemme arvokasta osaamista ison organisaation käännöksistä sekä termin- ja tyylinhallinnasta”, kertoo The English Centren ja Lingsoftin käännösliiketoiminnan myyntijohtaja Ilona Eloranta.

”Monivuotinen keskitetty käännöspalvelusopimus ja kiinteä yhteistyö auttavat yhtenäistämään organisaation monikielistä viestintää sekä kehittämään myös erilaisia termin- ja tyylinhallintaratkaisuja. VR-konsernin kanssa solmittu sopimus on myös merkittävä askel kehittää käännösliiketoimintojen ulkoistamispalveluiden tarjontaa. Uskomme, että tälle palvelulle on kysyntää yhä enenevässä määrin sekä julkisella että yksityisellä puolella”, sanoo The English Centren toimitusjohtaja Jarmo Heikkilä.

Lisätietoja:
The English Centre, Ilona Eloranta, myyntijohtaja, p. 040 573 6778, ilona.eloranta@englishcentre.fiValitse kieli 
   
Pyydä tarjous!

Haemme suomi-ruotsi ja suomi-englanti kääntäjiä