Englanti auttaa jokapäiväisessä elämässä, ei vain työssä


Aloitetaan luokkahuoneen ilmeisimmästä asiasta – englanti on universaali kieli. Eri puolilla maailmaa puhuu tuhansia englantia äidinkielenään puhuvia puhujia, jotka pystyvät aina puhumaan englantia ja ymmärtämään sitä. Tämä tarkoittaa, että heillä on pääsy asiaankuuluvaan, todelliseen englanniksi kirjoitettuun sisältöön kaikkialla maailmassa.

Englanti on yksi maailman laajimmin käytetyistä kielistä, ja sillä on valtava vaikutus elämäämme. Englantia äidinkielenään puhuvien ihmisten määrä on lähes 2 miljardia.

Oppiminen on yksi yleisimmin käytetyistä kouluissa opetetuista taidoista. Sitä kaikki oppilaat tekevät saavuttaakseen tavoitteensa, kun he oppivat koulussa, eikä kukaan ajattele sen vaikutusta opiskelijoiden käyttämään kieleen, kun he eivät ole koulussa. Koulujen olisi hyödyllistä opettaa lisää siitä, kuinka englannin lukeminen ja kirjoittaminen voi auttaa heitä jokapäiväisessä elämässä englantia äidinkielenään.

Meidän on kyettävä kommunikoimaan eri kulttuureista tulevien ihmisten kanssa. Englanti auttaa meitä jokapäiväisessä elämässä ja yksinkertaisessa kommunikaatiossa niiden kanssa, jotka eivät osaa kieltämme.

Englannin oppiminen on välttämätön taito kaikille, mutta sen oppiminen ei ole helppoa. Tämä osio esittelee vieraan kielen oppimisen edut tutkimalla kirjaa “Kielten oppimisen taide ja tiede”.

Opiskelijoiden tulee lukea kirja saadakseen parhaat tulokset vieraan kielen oppimisessa. Kirja opettaa opiskelemaan, ymmärtämään ja jopa käyttämään kielioppia täydellisesti. Se antaa myös hyödyllisiä vinkkejä merkintöjen, idiomien ja muiden englannin kielessä yleisesti käytettyjen taitojen käyttöön sekä hyödyllisiä vinkkejä jokapäiväiseen elämään yleensä. Se opettaa sinulle eri kulttuureista tulevien ihmisten kuuntelemisen ja puhumisen tärkeyden, jotta ymmärrät paremmin heidän aksenttejaan, jotta ymmärrät heitä paremmin kirjoittaessasi tekstiviestejä tai sähköposteja tai sosiaalisen median alustoilla, kuten WhatsAppilla.

Englanti on laajalti käytetty kieli. Se auttaa ihmisten ja eläinten jokapäiväisessä elämässä. Itse asiassa englanti ei ole vain kieli, jota ihmiset puhuvat, vaan myös kieli, jolla he kirjoittavat.

Englannin kieli on ollut Shakespearen, George Washingonin ja muiden kuuluisien kirjailijoiden kirjallisten teosten keskus; sitä on kuvattu historian, talouden ja politiikan äidinkieleksi; sitä käytetään juridisiin asiakirjoihin, mainoksiin ja tutkimuksiin; sitä vaaditaan tieteen ja matematiikan kaltaisissa tutkimuksissa välittämään merkitystä.

Englanti ei ole vain kieli, se on elämäntapa – akateemisessa, liiketoiminnassa tai sosiaalisessa kontekstissa.

Monet ihmiset haluavat nykyään oppia englantia ja kiinaa, koska heidän mielestään ne ovat osa maailmantalouden tulevaisuutta. Valitettavasti monet ihmiset juuttuvat omaan kaupunkiinsa paikallisen kielen ja kulttuurin rajallisen tietämyksen vuoksi. Huolimatta siitä, kuinka hyvin tunnet kaupunkisi ja sen kulttuurin, et voi muuttaa identiteettiäsi yhdessä päivässä. Ei riitä, että sinulla on hyvä englannin taito, sillä on myös jotain tekemistä elämäsi kanssa – sosiaalinen asema, varallisuus ja urapotentiaali. Kiinan tai mandariinikiinan opiskelua varten sinun on parannettava taitojasi eri aloilla, kuten taidehistoriassa, taloustieteessä tai oikeustieteessä – jotka riippuvat suuresti äidinkielen taitosi (tai niiden opettamisesta)

Monet ihmiset eivät osaa kirjoittaa englanniksi. Jopa monet yritysjohtajat väittävät, että heidän ei tarvitse opetella englantia, elleivät he halua kommunikoida työntekijöidensä kanssa eri puolilta maailmaa, sekä muiden kanssa, jotka tarvitsevat vieraan kielen voidakseen työskennellä maissa, joissa on eri kieliä.

Monet ihmiset eivät osaa kirjoittaa englanniksi. Jopa monet yritysjohtajat väittävät, että heidän ei tarvitse opetella englantia, elleivät he halua kommunikoida työntekijöidensä kanssa eri puolilta maailmaa, sekä muiden kanssa, jotka tarvitsevat vieraan kielen voidakseen työskennellä maissa, joissa on eri kieliä.

Vaikka kielikoulujen välillä on paljon vaihtelua, useimmilla niistä on samanlaisia kursseja ja aiheita, kuten kielioppi, puhetaidot, kirjoitustaidot ja niin edelleen. Voimme olettaa, että näitä kursseja opettaa.

Yleisin kieli on englanti. Tällä on myönteinen vaikutus monien ihmisten jokapäiväiseen elämään. Voit myös oppia englantia koulussa ja verkkokurssien kautta, mutta vaikka englanti ei olisi tuttu, voit hyödyntää tätä useiden työkalujen avulla.

Englannin kieli ei ole ollenkaan täydellinen kieliopin suhteen. Joissakin yhteyksissä on tarkoituksenmukaisempaa käyttää eri kieltä. Aina ei ole selvää, mitä tietty sana tarkoittaa, ja konteksti voi olla epäselvä. Tämä artikkeli selittää erot eri kielten välillä ja kuinka voit käyttää niitä päivittäisessä keskustelussasi muiden kanssa.